کسانی که این دو ویژگی را ندارند، شیعه نیستند. 1. مواظبت بر نماز اول وقت 2. یاری رساندن به برادران دینی، گر چه اندک باشد. برخی آثار رفع نیاز مردم به شرح زیر است: منبع:افکار به گزارش مصاف به نقل از شیعه آنلاین، عید نوروز از اعیاد ملی ایرانیان قدیم بوده و تا به امروز هم ادامه دارد. روایاتی نیز در برخی کتب حدیث در مورد عید نوروز وجود دارد. منبع : شیعه آنلاین،مصاف ای احمد! هیچگاه از من غافل مشو، زیرا هر کس از من غافل شد نسبت به این که در کدام راه هلاک می شود اعتنایی نمی کنم. حدیث قدسی / ارشاد القلوب، ج1، ص205 نامردی به دری لگد زد....پهلوی عالمی شکست..... یا امام زمان غلط کردم اگه از مسیرم منحرف شدم... اگه خطی که تعیین کرده بودی زیر پا گذاشتم... اگه چارچوبها رو شکستم... اگه از خط قرمزها رد شدم... اگه اونی که نبایدو گفتم... اگه لغزیدم... اگه...
دلم تنگ است دلم میسوزد از باغی که میسوزد نه بیداری ، نه دیداری، نه دستی از سر یاری مرا آشفته میدارد چنین آشفته بازاری تمام عمر بستیم و شکستیم، بجز بار پشیمانی نبستیم جوانی را سفر کردیم تا مرگ نفهمیدیم بدنبال چه هستیم عجب آشفته بازاریست دنیا،عجب بیهوده تکراریست دنیا میان آنچه باید باشد و نیست ، عجب فرسوده دیواریست دنیا چه رنجی از محبت ها کشیدیم ، برهنه پا به تیغستان دویدیم نگاهی آشنا در این همه جمع ، ندیدیم و ندیدیم و ندیدیم سبکباران ساحل ها ندیدند،به دوش خستگان باریست دنیا مرا در موج حسرتها رها کرد، عجب یار وفاداریست دنیا عجب آشفته بازاریست دنیا، عجب بیهوده تکراریست دنیا میان آنچه باید باشد ونیست ، عجب فرسوده دیواریست دنیا من از پائیز می ترسم که پشت سر دارد زمستان را... حرف دلت را امروز بزن!
دوری از عذاب خدا: رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم می فرمایند: خدای متعال بندگانی دارد که آن ها را برای رفع نیاز مردم اختصاص داده است. مردم در نیازمندی هایشان به آنان پناه می برند. اینان از عذاب الهی در امان اند.1
نشان شیعه بودن: امام صادق علیه السّلام می فرمایند: شیعیان ما را به دو خصلت بیازمایید. اگر این دو خصلت را نداشتند حتما از آنان دوری کنید.
مفضل بن عمر پرسید: آن دو کدام اند؟
حضرت فرمودند: مواظبت بر نماز اول وقت و یاری رساندن به برادران دینی، گر چه اندک باشد.2
آمرزش گناهان و ترفیع درجات: امام صادق علیه السّلام می فرمایند: هر کسی نیاز مسلمانی را برآورد، خدا ده حسنه برای او می نویسد، ده گناه از او می بخشد و ده درجه مقام او را بالا می برد و در روزی که هیچ سایه ای جز سایه خدای متعال نیست او را در سایه خود قرار می دهد.3
دفع گرفتاری از خانواده: امام باقر علیه السّلام می فرمایند: هر مؤمنی که نیاز گرفتاری را برآورد، خدا هفتاد و سه حاجت او را برآورده می سازد: هفتاد و دو حاجت در آخرت و یکی در دنیا و کمترین پاداش دنیایی او این است که گرفتاری را از او و مال و خانواده و فرزندانش دفع می کند و کمترین پاداش آخرتی او این است که درهای بهشت بر روی او گشوده و به او گفته می شود: از هر دری که می خواهی وارد شو.
آن امام همام فرمود: از هر دری وارد شود به سوی ما می آید.4
افزایش روزی: امام علی علیه السّلام فرمود: آیا از چیزهایی که روزی را می افزاید به شما خبر دهم؟
عرض کردند: آری.
امیرمؤمنان! فرمود: ... یاری کردن برادر دینی روزی را افزایش می دهد.5
اما متأسفانه سیزدهمین روز عید نوروز که به نام "سیزده بدر" معروف است، در میان عموم مردم روزی "نحس" نامیده می شود از همین رو اصطلاحا می گویند باید از خانه خارج شویم تا سیزده را در کنیم.
بررسی انجام شده نشان می دهد که معرفی شماره و یا روز 13، توطئه ای است که از سوی یهودیان صورت گرفته است.
با توجه به اینکه مولای متقیان حضرت علی علیه السلام در روز "13 رجب" متولد شده، یهودیان با ایجاد شبهه و نحس خواندن سیزدهم فروردین، تلاش کرده اند که امیرالمؤمنین علیه السلام را تخریب کنند.
ناگفته نماند، این تنها توطئه یهودیان علیه حضرت علی علیه السلام نیست. بلکه در میان عموم مردم، از قرن های گذشته ضرب المثلی وجود دارد که می گویند "خودت را به کوچه علی چپ نزن". یهودیان با ساختن این ضرب المثل و جا انداختن آن، تلاش کرده اند، امیرالمؤمنین علیه السلام را به اصطلاح منحرف معرفی کنند.
توطئه دیگر یهودیان، عبارت "تا سه نشه بازی نشه" است. در واقع آنان تلاش کرده اند جا بیاندازند که "تا سه خلیفه اول حکومت نکنند، نوبت نفر چهارم یعنی حضرت علی علیه السلام برای حکومت داری نخواهد رسید."
اگر امروز گفتی...
اسمش "حرف دل" است
اگر نگفتی
فردا می شود
"درد" دلت...
Design By : Pichak |